Roastbeef s pečenými brambory, červenou řepou a křenovým dipem - M. Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Nízký roštěnec, roastbeef nebo po česku rostbíf je skvělé maso, které chutná výborně jak pečené, tak za studena. ️ Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept, ve kterém ho připravil pečený společně s bramborovou přílohou a skvělým křenovým dipem se zakysanou smetanou a medem. Naučíte se roastbeef očistit, namarinovat ho v hořčici a oleji a také správně zatáhnout před pečením v pánvi. Až se bude s brambory péct, stihnete po sobě nejenom uklidit, ale také připravit křenový dip nebo červenou řepu s cibulí, díky které bude celé jídlo příjemně osvěžující. Jak máte roastbeef nejraději vy?

Suroviny:
Roastbeef:
· 1 kg roastbeef (hovězí nízký roštěnec)
· 2 stroužky česnek
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 3 lžíce kremžská hořčice Kania
· olivový olej Primadonna
Pečené brambory:
· 500 g brambory
· čerstvý rozmarýn
· 5 stroužků česnek
Křenový dip:
· 150 g zakysaná smetana Pilos
· 1 lžíce sterilizovaný strouhaný křen Kania
· 1 lžička med
· ½ citron (šťáva)
· 1 bio citron (kůra)
Salát z červené řepy:
· 1 červená cibule
· 200 g červená řepa
· balzamikový ocet Italiamo


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/roastbeef-s-pecenymi-brambory-cervenou-repou-a-krenovym-dipem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:20 Příprava masa
1:30 Příprava přílohy – brambor
2:20 Křenový dip
3:08 Dopečení masa
3:27 Příprava salátu
3:50 Servírování