Rozmáčklé brambory z trouby - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Brambory jsou úžasně univerzální. Dá se z nich připravit spousta různých příloh, ale i hlavních jídel. Dnešní recept šéfkuchaře Romana Pauluse je na pomezí obojího. Pečené rozmáčknuté brambory skvěle poslouží jako netradiční příloha, ale správně ochucené se dají využít i jako menší vegetariánské hlavní jídlo – takové bramborové placky. Jejich příprava je snadná – Roman Paulus vám ukáže, jak je správně připravit, rozmáčknout s pomocí pečicího papíru i následně ochutit a nechat dopéct. Na dochucení můžete použít buď parmazán, česnek a mix koření, stejně jako šéfkuchař, anebo přidat cokoliv dalšího, co budete chtít. Už jste někdy tuto jednoduchou dobrotu vyzkoušeli?

Suroviny:
· menší brambory
· extra panenský olivový olej
· sůl
· pepř
· parmazán
· česnek
· koření dle chuti


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/rozmackle-brambory-z-trouby

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Vyskládání brambor na plech
0:23 Rozmáčknutí brambor
1:00 Dochucení
1:10 Pečení
1:20 Ochucení sýrem, česnekem, a bylinkami
2:09 Dopečení a servírování