Sabráž - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Sabráž je vskutku fascinující způsob otevírání lahví šampaňského či sektu. A je i překvapivě snadný! Šéfkuchař Roman Paulus (kterému se to povedlo napoprvé) vám ukáže, jak takovou sabráž provést. ️ Zjistíte, proč je důležité mít láhev šampaňského řádně vychlazenou, i v jakých úhlech a na jakém místě lahve sabráž provést. Vyzkoušejte si to jednou cvičně a pak můžete začít ohromovat hosty na svých večírcích. Už jste sabráž někdy zkoušeli? Jak to dopadlo?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/sabraz

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Odstranění obalu
0:40 použití obalu a odstřelení
1:00 Servírování