Segedínský guláš snadno a rychle
Klasický guláš z vepřového masa a zelí, to je "zimní" segedínský guláš. V zimním období vás zahřeje a probudí chuť k jídlu. Přeji vám dobrou chuť kamarádi! Brepta. (RBB Recipes)
Seznam ingrediencí:
Cibule 350 g
Kysané zelí 500 g
Sádlo 3 lžíce
Lžička soli
Vepřové maso 1000 g
Dvě lžíce mleté papriky
Drcený kmín 1 lžička
Vývar 1 litr
Zakysaná smetana 2 lžíce
► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty
Seznam ingrediencí:
Cibule 350 g
Kysané zelí 500 g
Sádlo 3 lžíce
Lžička soli
Vepřové maso 1000 g
Dvě lžíce mleté papriky
Drcený kmín 1 lžička
Vývar 1 litr
Zakysaná smetana 2 lžíce
► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty