Telecí ossobuco na víně - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Oblíbený recept pocházející z italské kuchyně získává poslední dobou na popularitě. A není se čemu divit! Vždyť šťavnaté maso v omáčce plné intenzivní chuti a doplněné krémovým rizotem je něco, co prostě musíte vyzkoušet. Jak uvařit ossobuco na víně předvede šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidlu. Nechte se inspirovat!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/teleci-ossobuco-na-vine

Suroviny:
- 4 plátky telecího ossobuca Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- řepkový olej Vita D'or
- 100 g mrkve
- 100 g petržele
- 100 g celeru
- 100 g cibule
- ½ plechovky sekaných rajčat Freshona
- 3 bobkové listy Kania
- 10 kuliček nového koření Kania
- 10 kuliček černého pepře Kania
- čerstvý rozmarýn
- čerstvý tymián
- 200 ml červeného vína Bordeaux
- 500 ml telecího vývaru
- citronová kůra
- pomerančová kůra
- 15 g másla Pilos
- čerstvá petržel kudrnka
- rizoto
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 50 g šalotky
- 150 g rýže Arborio Italiamo
- 50 ml suchého bílého vína Soave
- 350 ml telecího vývaru
- 1 lžíce sekané listové petržele
- 20 g másla Pilos
- 10 g sýru Parmigiano Reggianno Lovilio
- cuketa
- polosušená rajčata

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe