Smažené dršťky s pečenými bramborami a tatarskou omáčkou - M.Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pokud znáte dršťky (neboli často nesprávně „držky“ či „dršky”) jen v podobě dršťkové polévky, zpozorněte! Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept na dršťky smažené v trojobale, které zachutnají i těm, kteří nemají tuto pochoutku zrovna příliš v oblibě. Samotné smažení je jednoduchá záležitost, a tak si během toho zvládnete připravit i přílohu v podobě pečených brambor nebo jednoduchou tatarskou omáčku z majonézy, nakládaných okurek a trochy česneku. Nezapomeňte nám potom dát vědět, jak jste si pochutnali!

Suroviny:
· 1 kg brambory
· olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· čerstvý rozmarýn
· 500 g hovězí dršťky
· 4 vejce „M“
· 150 g hladká mouka Belbake
· 350 g strouhanka Belbake
· 1 l rostlinný olej Vita D´or
· 150 g majonéza Kania
· 1 stroužek česnek
· 2 nakládané okurky Freshona
· 2 lahůdková cibulka
· 1 hrst mix listových salátů
· ½ citron (šťáva)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/smazene-drstky-s-pecenymi-bramborami-a-tatarskou-omackou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:13 Příprava brambor
1:06 Pečení brambor
1:16 Příprava drštěk
1:49 Obalení drštek
2:22 Smažení drštek
2:33 Příprava tatarské omáčky
4:06 Servírování