Špagety s krůtím masem, česnekem a parmazánem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Špagety jsou ideální rychlý oběd nebo večeře a připravovat se dají v takřka tisícovce variantách. Jednu z nich tentokrát nachystal i šéfkuchař Marcel Ihnačák, který vás provede receptem na špagety s mletým krůtím masem. Naučíte se připravovat masovou směs, do které přijde kromě krůtího i česnek, lahůdková cibulka, chilli paprička a vaše oblíbené bylinky. Pak už stačí jen uvařit špagety al dente a rychle zavolat všechny ke stolu! Jak si špagety nejraději připravujete vy? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Suroviny:
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 300 g krůtí mleté maso Řezníkova čerstvá porce
· 3 stroužky česnek
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 1 pálivá paprička
· 50 g máslo Pilos
· 1 citron (šťáva)
· čerstvá pažitka
· čerstvá listová petržel
· 200 g špagety Combino
· 50 g parmazán Parmigiano Reggiano Italliamo

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/spagety-s-krutim-masem-cesnekem-a-parmazanem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava masa na pánvi
1:25 Vaření špaget
1:37 Dochucení a dodělání směsi na pánvi
2:34 Přidání čerstvých bylinek do směsi
3:20 Vyndání špaget a smíchání se směsí
3:40 Servírování