Šťavnaté krůtí plátky s prosciuttem, kozím sýrem, paprikami a chřestem - M. Ihnačák - R. K. LIDLU

Krůtí maso najde své uplatnění kdekoliv, kde byste jinak použili kuřecí, ale často si na něm pochutnáte ještě víc! To ví i šéfkuchař Marcel Ihnačák, který natočil video recept na přírodní krůtí řízky s kozím sýrem a prosciuttem. Protože samotný postup je velmi jednoduchý, můžete si vyhrát především s pestrobarevnou přílohou. Do té patří papriky tří barev, lahůdková cibulka a bílý i zelený chřest, který vás předtím Marcel Ihnačák naučí oloupat. Výsledkem pak bude chutný, pestrobarevný a lehký oběd nebo večeře, na které se pochutnají úplně všichni. ️ Co z krůtího masa nejraději připravujete vy?

Suroviny:
· 250 g bílý chřest
· 250 g zelený chřest
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 1 červená paprika
· 1 zelená paprika
· 1 žlutá paprika
· olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 4 stroužky česnek
· 80 g máslo Pilos
· 700 g krůtí prsní řízky
· 4 plátky prosciutto Dulano
· 100 g kozí sýr Milbona
· čerstvá bazalka

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/zrcadl...

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Očištění chřestu
0:52 Příprava zeleniny
2:10 Příprava masa
2:55 Příprava sýru a prossciuta
3:30 Dokončení masa
4:00 Dokončení bylinkami
4:31 Servírování