Sumeček se zelím pak choi a houbami - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Sumeček pečený spolu s aromatickým zázvorem, pikantní papričkou a šťávou z limetky podávaný se zelím pak-choi nadchne každého milovníka asijské kuchyně.
Viz recept Marcela na sumeček se zelím pak choi a houbami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/sumecek-se-zelim-pak-choi-a-houbami

Nákupní seznam
600 g sumečka afrického
2 zelí pak–choi
mořská sůl v mlýnku Kania
extra panenský olivový olej Primadonna
černý pepř v mlýnku Kania
1 – 2 pálivé papričky
3 stroužky česneku
asi 5 cm kousek zázvoru
1 červená cibule
1 limetka (šťáva a kůra)
250 g žampiónů
1 lžíce sójové omáčky Mikado
2 lžíce másla Pilos
zeleninový vývar nebo voda (na podlití)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe