Teriyaki omáčka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Teriyaki omáčka je jedním ze základů japonské kuchyně a díky návodu šéfkuchaře Romana Pauluse si ji teď snadno můžete připravit sami doma! Postačí vám k tomu restovaná lahůdková cibulka, mrkev, cibule a česnek a k tomu pár speciálních surovin v podobě rýžového vína mirin a rýžového sake. Kouzlo dotvoří už jen sójová omáčka a cukr. Hotová omáčka vydrží klidně i celý měsíc, ale jak ji jednou ochutnáte, už bez ni nebudete chtít vařit. ‍ Máte rádi japonskou kuchyni? A co nejraději?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/teriyaki-omacka

Suroviny:
-1 lahůdková cibulka
-½ mrkve
-½ cibule
-20 g česneku
-180 ml sójové omáčky
-90 ml japonského rýžového vína mirin
-90 ml japonského rýžového sake
-200 g krupicového cukru

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe