Těstoviny s krůtím masem, chřestem a rajčaty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chřestová sezóna je krátká, ale plná skvělých receptů. Těstoviny s krůtím masem připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák jako lehké jídlo s chřestem a rajčaty. Jednoduchý recept ze zeleného chřestu potěší jako rychlá večeře, ale i jako moderní sváteční jídlo s nádechem italské kuchyně. Ke chřestu, cherry rajčátkům, cibulce a špenátu se hodí čerstvé těstoviny, například pappardelle (Názvy těstovin jsou občas pěkný jazykolam, že?), ale skvěle je doplní třeba i špagety, penne nebo, pokud si troufnete, domácí těstoviny.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/testoviny-s-krutim-masem-chrestem-a-rajcaty

Suroviny:
- 300 g krůtích prsou
- 4 lahůdkové cibulky
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 4 stroužky česneku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý tymián
- 6 zelených chřestů
- 250 g cherry rajčat
- 2 lžíce másla Pilos
- 1 hrst mladého špenátu
- 500 g čerstvých těstovin pappardelle Chef Select
- ¼ citronu (šťáva)
- 70 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
- čerstvá bazalka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe