Trhané hovězí v burgeru nebo koblize(babišky) #378
V rámci akademi jsem navštívil Sochorův statek, kde jsme si udělali trhané hovězí. Jedna varianta bylo klasiká s coleslavem jako burger a druhá dle receptu Radovana a jeho proslavené Babišky s kysaným zelím v koblize. Která varianta se vám zamlouvá více? Pište do komentářů.
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/