Vánoční vinná klobása a salsiccia, salát z červené řepy a křenu #342

Dnes si uděláme pro mnohé překvapivé, ale pro jiné naprostro tradiční vánoční jídlo. bude to vinná klobása s, ale trochu netradiční bude příloha, červená řepa s křenem. Za mě skvělá kombinace.
A Daniele nám ukážem jak v Itálii dělají Salsicciu s červeným vínem. Těším se že mi do komentářů napíšete jestli se vinná klobása u vás dělá na štědrý den.



Navštivte můj eshop
https://www.pipmaster.cz/

--⏱️ Časové Značky ⏱️---

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1

Staňte se členem kanálu a získej výhody
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join

Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/

vinná klobása
800 g hovězí přední
1,6 kg libovějšího bůčku nebo 1 kg bůčku a 600 g vepřové plece
½ bílé veky nebo 5 housek bez máku
40 g soli
0,25 l mléka nebo smetany
0,3 l bílého vína
2,5 g mletého bílého pepře
1 g mletého nového koření
1 g mletého muškátového květu
kůra z citronu
skopová střívka velikosti 19/21

Italská vinná salsiccia
800 g vepřové plece
200 g vepřového bůčku
2 stroužky česneku
21 g soli
1 g černého mletého pepře
1-2 dcl červeného vína
vepřová střeva velikosti 30-32

Item Title: The Christmas Rock
Item URL: https://elements.envato.com/the-christmas-rock-EPQHYHT
Item ID: EPQHYHT
Author Username: TexasBrother
Licensee: Matěj Pichler
Registered Project Name: Grill
License Date: December 14th, 2022
Item License Code: P4WESVTDQ2