Vcelku grilovaný mořský vlk s česnekovým máslem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Mořský vlk v Česku nepatří mezi nejznámější ryby, ale když se s ním naučíte pracovat, zvládnete z něj připravit hromadu skvělých receptů. Jedním z nich je i grilovaný mořský vlk v alobalu podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Jelikož se ryba připravuje vcelku, můžete ji před grilováním naplnit bylinkami – například petrželí, bazalkou a tymiánem. Základem skvělé chuti je ale primárně česnekové máslo, které vás Roman Paulus naučí namíchat. Během samotného grilování si ještě stihnete nachystat jednoduchý salát s francouzským dresinkem a můžete podávat!

Suroviny:
· 4 mořský vlk
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 2 hrsti čerstvé bylinky (petržel, bazalka, tymián)
· 1 lžíce extra panenský olivový olej Primadonna
· 100 g máslo Pilos
· 4 stroužky česnek
· 4 lžíce sekaná listová petržel
· 1 lžíce citronová šťáva
· 100 g cherry rajčata mix barev
· 100 g červená cibule
· 100 g okurka
· 100 g žlutá paprika
· 1 římský salát
· francouzský dresink
· focaccia (přípaně bezlepková)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/vcelku-grilovany-morsky-vlk-s-cesnekovym-maslem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Ochucení ryb
0:50 Naplnění ryb
1:03 Příprava alobalu
1:37 Vložení do grilu
1:57 Česnekové máslo
2:20 Máslo na ryby
2:43 Příprava salátu
3:43 Rozpečení chleba
4:12 Servírování