Vepřová játra na cibulce - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Játra na cibulce jsou klasika, se kterou se setkal snad každý. Existuje ale řada triků, které, když budete dodržovat, zajistí naprosto dokonalý výsledek. Všechny vám je s radostí prozradí šéfkuchař Roman Paulus, abyste si mohli výborně pochutnat. Začnete už tím, jak správně uvařit přílohu – rýži basmati, a poté se přesunete na samotná vepřová játra restovaná samozřejmě na cibulce, ale také slanině. Zjistíte také, jaké koření vepřovým játrům sluší nejvíce i proč byste je měli před smažením obalit v mouce. Napište nám do komentářů, jak se vám tento klasický recept povedl!

Suroviny:
· 200 g basmati rýže Golden Sun
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 2 lžíce vepřové sádlo Pikok
· 50 g anglická slanina Pikok
· 200 g cibule
· 600 g vepřová játra Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 2 lžíce hladká mouka Belbake
· ½ lžičky sušený tymián Kania
· ½ lžičky kmín Kania
· 300 ml vepřový vývar
· ½ lžičky sušená majoránka Kania
· 1 snítka čerstvá listová petržel
· 1 šalotka
· 1 lžíce rostlinný olej Vita D'or

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/veprova-jatra-na-cibulce

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Příprava rýže
0:48 Základ
1:33 Příprava jater
2:38 Smíchání základu a jater a do restování
2:55 Podlití vývarem
3:20 Dosolení, dokořenění a servírování