Vepřové maso ve vlastní šťávě ve sklenicích! Skvělý oběd kdykoliv si vzpomenete!

Cena vepřového masa díky inflaci a cenám energií neustále stoupá. Navíc se blíží zima kdy bude situace ještě horší. Zavařené, nebo sterilované vepřové maso je skvělá metoda, jak se zásobit na horší časy! Postup zavařování masa je jednoduchý, vystačíte si pouze se solí, pepřem, masem a sklenicemi. Zavařené maso vydrží na chladném místě velice dlouho. Můžete ho konzumovat na studeno s chlebem, nebo si uvařit vaše oblíbené jídlo z vepřového masa. Přeji vám dobrou chuť, Brepta.

Seznam ingrediencí:

Vepřové maso (Krkovice, plecko, bůček)
Sůl a pepř
Sklenice a víčka na zavařování

► Breptovy mlýnky a nádobí ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

DŮLEŽITÉ! Pokud se vám video líbilo, můžete se jednoduše podílet na vývoji kanálu!

► Sdílejte toto video s přáteli na sociálních sítích!
► Ohodnoťte video! Velice důležité pro doporučování videa ostatním!
► Napište komentář nebo alespoň smajlíka!
► Odebírejte kanál! ZDE: https://bit.ly/3A20q1x
► Klikněte na zvoneček Budete automaticky upozorněni na nová videa!

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty