Smažené rybí krokety - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Bramborové krokety jste už dozajista vyzkoušeli, ale máte zkušenost i s rybími kroketami? Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept, ve kterém připravil podrobný návod na přípravu kroket z vařené tresky. Naučíte se, jak tresku uvařit na páře, jak ji ochutit i s čím ji potom smíchat, abyste získali perfektní základ pro dokonalé rybí karbanátky. Budete potřebovat i trochu chilli pasty a majonézu. Hotové rybí kuličky stačí už jen obalit v klasickém trojobalu a poté dozlatova usmažit v rostlinném oleji nebo ještě lépe v přepuštěném másle. Hotové je podávejte s tím, co máte nejraději, například jako Roman Paulus s bramborovou kaší a lehkým ředkvičkovým salátem. Jaký recept z tresky máte nejraději vy?


Suroviny:
· 600 g filé z tresky
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 × baby římský salát
· 145 g ředkvičky
· 80 g bílá ředkev
· 40 ml extra panenský olivový olej Primadonna
· 10 ml citron (šťáva)
· 1 lžička krupicový cukr Belbake
· 30 g mleté chilli papričky Italiamo
· 180 g majonéza premium Kania
· 35 g lahůdková cibulka
· 100 g hladká mouka Belbake
· 2 × vejce „M“
· 100 g strouhanka Belbake
· řepkový olej Vita D'or
· 800 g bramborová kaše

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/smazene-rybi-krokety

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava tresky v páře
0:56 Příprava salátu
2:00 Příprava základu na krokety
3:22 Příprava kroket
3:42 Obalení kroket
3:59 Smažení
4:07 Servírování s bramborovou kaší