Vepřové řízky v bramborákovém těstě - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Patříte mezi milovníky řízků? Pak určitě vyzkoušejte vepřové řízky plněné sýrem a smažené v křupavém bramborákovém těstě podávané spolu se salátem z kysaného zelí.
Viz recept Romana na vepřové řízky v bramborákovém těstě a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/veprove-rizky-v-bramborakovem-teste.

Nákupní seznam
600 g vepřových řízků Čerstvá porce
300 g moučných brambor
3 stroužky česneku
2 vejce „M“
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
špetka celého kmínu Mikado
špetka majoránky Mikado
100 g hrubé mouky Castello
400 g kysaného zelí Chira
1 cibule
1 červená paprika
rostlinný olej Promienna
1 lžička cukru krystal Castello
100 g sýra Rival s modrou plísní uvnitř Bluedino

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe