Vepřový kotlíkový guláš s fazolemi - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Vaření u ohně má své kouzlo – nejenom, že jste na čerstvém vzduchu, ideálně s přáteli a nějakým dobrým pitím, ale jídlo vařené v kotlíku na ohništi má neopakovatelný kouřový nádech připomínající trampské výpravy. Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept na vepřový kotlíkový guláš, který se na vaření pod širým nebem skvěle hodí. Inspiroval se tradičním maďarským gulášem, takže v něm najdete kromě masa a fazolí spoustu čerstvé zeleniny, zejména pak paprik a rajčat. Z koření pak použijete klasickou červenou papriku, pepř a samozřejmě i bobkový list. Až budete mít hotovo, nezbývá nic jiného než nakrájet čerstvý chléb, otevřít si chlazené pivo a pochutnat si. S kým se u ohně nejraději setkáváte vy? Napište nám to!

Suroviny:
· 100 g sedlácký uzený špek Pikok Pure
· 250 g cibule
· 8 stroužků česnek
· 1 kg vepřové kostky na guláš Řezníkova čerstvá porce
· 200 g rajčata
· 200 g červená paprika
· 2 lžíce pálivá mletá paprika Kania
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· keramický mlýnek s chilli Kania
· 4 × bobkový list Kania
· 0,5 l vepřový vývar
· 250 g kidney fazole Freshona
· 2 lahůdková cibulka
· k podávání řemeslný pecen (případně bezlepkové pečivo)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/veprovy-kotlikovy-gulas-s-fazolemi

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Restování základu
1:09 Přidání masa do základu
1:21 Přidání rajčat, papriky a zarestování
1:56 Přidání koření
2:25 Přidání vývaru a dušení do měkka
2:38 Přidání fazolí a cibulky
2:55 Servírování