Zapečená bageta s pikantním kuřecím masem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Křupavá bagetka s hustou omáčkou z kuřecího masa, zapečená se sýrem. Skvělý nápad na svačinku, kterou můžete vzít kamkoliv s sebou.
Viz recept Romana na zapečená bageta s pikantním kuřecím masem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/zapecena-bageta-s-pikantnim-kurecim-masem.

Nákupní seznam
kuřecí zadní čtvrtky Čerstvá porce
500 ml vody
100 g celeru
50 g mrkve
50 g petržele
5 kuliček nového koření Mikado
5 kuliček černého pepře Mikado
6 bobkových listů Mikado
rostlinný olej Promienna
100 g anglické slaniny
Pikok
2 a 1/2 cibule
5 stroužků česneku
2 mrkve
100 ml krájených loupaných rajčat Freshona
100 ml jemného kečupu Mikado
2 lžíce grilovacího koření Mikado
1 lžíce ostré mleté papriky Mikado
2 lžíce květového medu Marlene
200 ml kuřecího vývaru
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 lžíce cukru krystal Castello
2 lahůdkové cibulky
4 světlé francouzské bagety
200 g čerstvého hlávkového bílého zelí
50 g plnotučného sýra eidam Bluedino
50 g Královského sýra Bluedino
50 g Německého ementálu Milbona
125 g rukoly
200 g cherry rajčat
2 lžice olivového oleje Primadonna
1 lžíce balzamika Acentino

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe