#129 trhané vepřové maso se zelným salátem a severokarolínskou octovou omáčkou

více informací a recept zde v boxu

▼ Otevři zde pro více informací ▼


Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
Twitter https://twitter.com/pipMasterGrill

trhané vepřové maso se zelným salátem a severokarolínskou octovou omáčkou

5 kg vepřová plec
hořčice
Three Litlle Pigs BBQ kansas city all purpose
hlávka zelí
na omáčku
hrnek jablečného octa
2 lžíce kečupu
1lžíce hnědého cukru
2 lžičky soli
1 lžička pálivé papriky
1 lžička pepře
případně tabasco

BBQ rub možno koupit zde
https://www.grilovani.cz/three-little-pigs-bbq-all-purpose-bbq-rub-184g
přesné složení se mi bohužel nepodařilo dohledat
běžně na trhané maso používám toto složení

lžičku mletého chili
lžičku hrubé mořské soli
lžičku hořčičného semínka
lžíci mleté sladké papriky
2 lžičky zauzené papriky
2 lžičky granulovaného česneku
lžíci třtinového cukru
lžičku celého pepře
rozdrtit v hmoždíři

grilováno v peletovém grilu traeger ironwood 855 pelety třešen

9 hodin na 110°C, 3 hodiny na 135°C v alobalu, 30-60 min nechat odpočinout