#61 grilované koleno pomocí sous vide

více informací a recept zde v boxu

▼ Otevři zde pro více informací ▼


Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
můj FB https://www.facebook.com/pip.mastercz

grilované koleno pomocí sous vide

2 zadní kolena
na nálev 8% soli na 1kg masa
lžička moučkového cukru

kousek celeru
1 mrkev
2 cibule
4 stroužky česneku
máslo

marináda
lžička sladké papriky
lžička pálivé papriky
lžička zauzené papriky
lžička jalovce
lžička kmínu
2 lžičky pepře
6 ks nového koření
2 bobkové listy

24 hod naložit do láku
16 hodin sous vide při 75°C (aktuálně dělám 12h/72 a cca hodinu v grilu)možno dělat i v zavařovacím hrnci s digi nastavením
60min grilovat nepřímo při 150°
10-15 min při 230-250°C, na kůrčičku, nebo flambovací pistolí