Blanšírované mandle - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Když si v obchodě pořídíte mandle, je dobré je umět i správně zpracovat. ️ Přesně k těmto účelům natočil šéfkuchař Roman Paulus návod na blanšírování a loupání mandlí. Jediné, co k tomu budete potřebovat, je kromě mandlí ještě hrnec s vroucí vodou. Mandlím stačí jen několik minut varu a jindy tvrdá a nepoddajná slupka z nich půjde stáhnout jedna radost. Takto upravené mandličky můžete použít například při zdobení vánočního cukroví, koláčů, ale také při přípravě domácího marcipánu. Jak je použijete vy?


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/blansirovane-mandle

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Vložení mandlí do vody
0:41 Zkouška, zda li jsou mandle hotové
0:55 Přendání do studené vody
1:05 Sušení
1:10 Na co vše lze mandličky použít
1:20 Závěr