Bryndzový koláč s morušemi a jablky - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Bryndza je typický slovenský sýr a známe jej především z tradičního pokrmu našich východních sousedů – bryndzových halušek. Marcel Ihnačák použil tento lahodný sýr při přípravě slaného koláče, který oceníte, pokud čekáte návštěvu, snadno si jej přibalíte i k obědu do práce.
Viz recept Marcela na bryndzový koláč s morušemi a jablky a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/bryndzovy-kolac-s-morusemi-a-jablky

Nákupní seznam
200 g bryndzy
100 g moruše Alesto
450 g kysané smetany Pilos
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
čerstvý tymián
máslo Pilos na vymaštění formy
hladká mouka Castello na vysypání formy
1 chlazené listové těsto Belbake
1 červené jablko
lístky rukoly na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe