Bryndzový podpecník #390

V dnešním videu opět zabrousíme k bratrům na Slovensko a uděláme si Bryndzový podpecník.
Také jsem našel, že se tomu říká plameňák, osuch, posuch a nevím ještě jak. Jestli je to všechno jedno a to samé, nebo čím se to liší mi pište do komentářů. Já to nevypátral. Lišili se i stejně nazvané recepty , někde třeba byli i brambory, těžko se v tom vyznat. Tak jsem zvědav jak to vlastně je.

Navštivte můj eshop
https://www.pipmaster.cz/

--⏱️ Časové Značky ⏱️---

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1

Staňte se členem kanálu a získej výhody
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join

Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/

Recept na těsto:
1kg hladké mouky
400ml mléka
2x droždí instant
10dkg másla
1dcl oleje
2 lžičky cukru a soli
těsto vyjde na 4 placky cca 30cm

zakysaná smetana, bryndza, červená cibule, slanina