Cesta za dokonalou pizzou nekončí #418

Dnes si ukážeme další možnosti jak si udělat domácí pizzu.A to včetně domácího suga a smetanového základu. Výsledek byl dobrý i když jsem některé lehce připálil. Až když jsem pekl mimo video, přišel jsem na to, že pec je moc přehřátá a proto se to připaluje zespodu. Ale celkově dobrá i když okraje trochu buchtovité. Ale ne dokonalá. Tedy cesta bude pokračovat dále, než se doberu výsledku s kterým budu 100% spokojen.

Pizza pece zde
https://www.pipmaster.cz/pizza-pece-ooni

▶recept
hydratace 65% ,12 koulí, po 280g
▶Poliš
0,5kg mouky Caputo pizzeria
0,5kg vody
1g droždí Caputo lievito


▶Těsto
Poliš
1,5kg mouky Caputo pizzeria
0,8kg vody
5g droždí Caputo lievito
60g soli
¼ lžičky medu

▶časy
▶Pátek
18 udělat poliš,nechat v pokojové teplotě
19 poliš do lednice

▶Sobota
11 udělat těsto, cca 20-30 min
do 12:30 nechat v pokojové teplotě
udělat koule cca 20-30 min
do 14 nechat v pokojové teplotě
14 do lednice

▶Neděle
7 vyndat koule z lednice
11 začít dělat pizzu

Obecně poliš i finální koule mají být v lednici 16-24h. Koule v pokojové teplotě než začnete péct pizzu by měli být 4-6h. Časy si tedy můžete upůsobit dle svých možností.




Navštivte můj eshop
https://www.pipmaster.cz/

--⏱️ Časové Značky ⏱️---

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1

Staňte se členem kanálu a získej výhody
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join

Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/