Dresink tisíce ostrovů - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Dresink tisíce ostrovů má všestranné využití a hodí se takřka ke všem možným salátům. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod, díky kterému si tento salátový dresink můžete namíchat sami doma. Budete potřebovat kečup, majonézu, nakládané okurky i zeleninu v podobě barevných paprik a šalotky. Hotový dresink skvěle doplní kromě salátů i grilované maso a zeleninu, mořské plody anebo třeba hot dog a řadu burgerů. S čím si ho dáte vy?

Suroviny:

Dresink:
6 lžic majonézy
4 lžíce kečupu
50 g nakládaných okurek
30 ml láku z okurek
¼ červené papriky
¼ žluté papriky
¼ zelené papriky
35 g šalotky
30 ml brandy
20 ml octa
sůl
pepř
sušené chilli
1 lžička krupicového cukru

Rychlý salát:
200 g vařených krevet
1 citron (šťáva)
1 vanička mix salátů
lístky řapíkatého celeru
grilovaná/opečená bageta

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/dresink-tisice-ostrovu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe