Dušená vepřová kýta s marinovanou brokolicí - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Zkuste vynikající vepřovou dušenou kýtu s cukrem a balsamikem. Chuť podtrhává česneková brokolice.
Viz recept Marcela na dušená vepřová kýta s marinovanou brokolicí a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/dusena-veprova-kyta-s-marinovanou-brokolici.

Nákupní seznam
500 g vepřové kýty Čerstvá porce
2 lžíce vepřového sádla
2 lžičky třtinového cukru
200 ml balsamica Acentino
13 stroužků česneku
8 bobkových listů Mikado
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
500 ml vývaru (kuřecího nebo hovězího)
1 lžíce másla
2 brokolice
olivový olej Primadonna

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe