Dušené vepřové kostky na červeném víně - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Udělejte si vepřové maso dušené na červeném víně. K tomuto jídlu bude skvělou přílohou kapusta s koprem.
Viz recept Marcela na dušené vepřové kostky na červeném víně a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/dusene-veprove-kostky-na-cervenem-vine.

Nákupní seznam
600 g vepřových kostek na guláš Čerstvá porce
olivový olej Primadonna
1 cibule
100 g slaniny v celku Pikok
4 stroužky česneku
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
200 ml suchého červeného vína Bordeaux Empereur
1 konzerva krájených loupaných rajčat Freshona
500 ml zeleninového vývaru
sušená majoránka Mikado
3 lžíce másla Pilos
1 kapusta
2 fenykly
1 hrst čerstvé petrželky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe