Dušený králík s mandlemi a rozinkami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Králičí maso je jemné, a proto musíte na jeho přípravu vybrat ten správný recept. Zkuste recept na králičí ragú se sladkými rozinkami.
Viz recept Romana na dušený králík s mandlemi a rozinkami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/duseny-kralik-s-mandlemi-a-rozinkami.

Nákupní seznam
4 králičí zadní stehna Čerstvá porce
3 cibule
5 kuliček celého nového koření Mikado
5 kuliček celého černého pepře Mikado
5 bobkových listů Mikado
1 a 1/2 mrkve
50 g celeru
30 g petržele
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello
olivový olej Primadonna
4 stroužky česneku
150 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
čerstvý tymián
čerstvý rozmarýn
250 ml vývaru z králíka
50 g rozinek Belbake
slivovice s medem (35%) Alliance
1 lžíce medu z lučních květů Marlene
čerstvá petržel
1 lžíce másla Pilos
100 g anglické slaniny (plátky) Pikok
50 g celých mandlí Gardis
francouzská bageta

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe