Exotické ovoce - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

V obchodech často najdete spoustu exotického ovoce, o kterém možná ani nevíte, jak se správně jmenuje, natož jak chutná nebo jako ho v kuchyni využít. Šéfkuchař Roman Paulus se rozhodl, že v tom udělá pořádek, a natočil video přehled více než deseti druhů netradičního ovoce, mezi které patří například i karambola, mango, granátové jablko nebo mochyně. Zjistíte, jaké se lépe hodí do dezertů či míchaných drinků a jakými uděláte větší parádu v salátech nebo jiných slaných receptech. Která z nich jste už ochutnali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/exoticke-ovoce

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe