Fazolkový salát s lososem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Nečekejte na nový rok a začněte jíst zdravě ještě před Vánoci. Jak připravit lososa na fazolkovém salátu vám ukáže šéfkuchař Marcel Ihnačák v Kuchyni Lidlu. Dozvíte se, jak připravit teplý fazolový salát, jak upéct filet lososa na pánvi i jaké další suroviny se k němu hodí. Nečekejte na předsevzetí, vždyť rybu s teplým salátem můžete připravit během pár minut ještě dnes.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/fazolkovy-salat-s-lososem

Suroviny:
- 1 kg filet z lososa
- extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 svazek mrkve
- 1 fenykl
- 4 stroužky česneku
- 1 pálivá paprička
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 200 g mrazeného hrášku
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 300 g mrazených fazolových lusků Freshona
- 1 lžíce másla Pilos
- 1 citron (šťáva)
- čerstvé bylinky (bazalka, listová petržel)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe