Fazolový guláš cassoulet - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Cassoulet je druh francouzského pokrmu, který se připravuje podobně jako guláš. Podívejte se na video s Marcelem Ihnačákem a dozvíte se, jak postupovat, abyste získali chutné jídlo z vepřové plece a bílých fazolí.
Viz recept Marcela na fazolový guláš cassoulet a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/fazolovy-gulas-cassoulet

Nákupní seznam
1 kg vepřové plece bez kosti vcelku Řezníkova čerstvá porce
1 lžíce vepřového masti Pikok
1 cibule
3 bobkové listy Mikado
nové koření Mikado
3 mrkve s natí
3 stopky řapíkatého celeru
200 g uherské klobásy Pikok
4 stroužky česneku
sůl s jódem Castello
mleté černý pepř Mikado
čerstvý rozmarýn
200 ml bílého suchého vína
500 g rajčatového protlaku Freshona
horký vepřový vývar nebo voda podle potřeby
250 g bílých fazolí
listová petržel
3 – 4 žemle

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe