FRANKFURTSKÁ POLÉVKA! JEDNODUŠE, LEVNĚ, RYCHLE, VÝTEČNĚ A V JEDNOM HRNCI!

Frankfurtská polévka. Na přípravu jednoduchá a celkem levná polévka. Základem této skvělé polévky jsou kvalitní frankfurtské párky. Historie těchto párků sahá až do roku 1487, kdy se začali se prodávat ve Frankfurtu nad Mohanem. Párky se v polévce krásně doplňují s restovanou cibulkou, česnekem, vývarem a uzenou paprikou. Na zjemnění se nakonec přidává mléko a smetana. Já jsem polévku zahustil moukou ale můžete použít i nastrouhaný brambor. Receptů na tuto polévku je opravdu hodně. Jak připravujete Frankfurtskou vy? Pozor! V čase 3:25 přidejte na kostičky nakrájené brambory! Videosekvence nám utekla ale jsou tam :-) Brepta.

Seznam ingrediencí které jsme použili:

Cibule
Sádlo
Kmín, pepř, majoránka, sůl
Mletá paprika
Frankfurtské párky
Vývar
Brambory
Mléko, smetana
Hladká mouka
Petrželka

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně! Přejeme dobrou chuť!

#Frankfurtskapolevka #Ceskakuchyne

► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► TWITTER: https://twitter.com/RBrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!