Gratinovaná dýně s tymiánem a sýrem ementál - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Co vznikne spojením dýně hokkaido, ementálu a smetany? Zapečená dobrota! Podívejte se, jak rychle ji můžete připravit sami!
Viz recept Marcela na gratinovaná dýně s tymiánem a sýrem ementál a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/gratinovana-dyne-s-tymianem-a-syrem-emental.

Nákupní seznam
1 dýně hokkaido
200 g sýru ementál Milbona
500 ml smetany Pilos (33 %)
4 stroužky česneku
hrst čerstvého tymiánu
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe