Grilovací klobásky ze zabijačky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Ať už jste na zabijačce, nebo jste si domů pořídili pěkný kus vepřového a nevíte, co s ním, připravte si výborné domácí grilovací klobásky. Šéfkuchař Roman Paulus ví, jak na to, a nezdráhá se to prozradit! Samotná příprava klobásek je snadná záležitost – kromě masa budete potřebovat hlavně jen něco, čím je okořeníte. Roman Paulus je dělá s pálivou paprikou a jarní cibulkou, ale při jejich přípravě využijete všechno, co máte rádi – koriandr, římský kmín, česnek nebo třeba i sušená rajčata. Klobásky samotné pak naplňte nejlépe do skopového střívka. Nakonec nezbývá nic jiného, než si na nich pochutnat. Už jste si někdy vyzkoušeli udělat vlastní grilovací klobásky?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/grilovaci-klobasky-ze-zabijacky

Suroviny:
- 2 kg nahrubo mleté vepřové plece
- sůl
- pepř
- 200 ml vody
- mletá pálivá paprika
- lahůdková cibulka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe