Grilovaný ananas v celku - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Na zahradní grilovačce nemusíte opékat jen maso. Se steaky a klobáskami si skvěle rozumí grilovaný zkaramelizovaný ananas, který připravil šéfkuchař Roman Paulus (ale zvládnete ho rozhodně i vy). Samozřejmě můžete jen „hodit“ ananas na gril a čekat, co se stane, ale mnohem lepšího výsledku dosáhnete, když ho před samotným grilováním necháte alespoň tři hodiny marinovat ve whiskey nebo bílém rumu. Alkohol se na grilu vypaří (takže si budou moct pochutnat i děti), ale nasládlá chuť zůstane. Už jste grilovaný ananas někdy vyzkoušeli?

Suroviny:
● 2 ananasy
● 200 ml whisky Queen Margot
● 200 ml bílého rumu James Cook
● 200 g třtinového cukru
● 1 lžička skořice
● 2 tyčinky skořice
● 3 lžíce másla
● vanilková zmrzlina k podávání


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovany-ananas-v-celku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe