Halušky se zelím a křupavou slaninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tradiční slovenské halušky se zelím a slaninou? Přesně takový recept připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák. Naučíte se připravovat haluškové těsto z brambor, vajec a dvou druhů mouky. Po několika minutách vaření bude stačit připravit už jenom restovanou slaninu a samozřejmě zelí dušené s opečenou cibulkou. Za necelou hodinu tak budete mít připravené vydatné jídlo pro celou rodinu.

Suroviny:
· olivový olej Primadonna
· 2 cibule
· 1 lžička celého kmínu Kania
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 kg kysaného zelí Chef Select
· 200 g slaniny Pikok
· 200 g brambor
· 2 vejce „M“
· 200 g hladké mouky Belbake
· 200 g polohrubé mouky Belbake
· 1 svazek lahůdkové cibulky

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/halusky-se-zelim-a-krupavou-slaninou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:14 Příprava zelí a slaniny
2:13 Těsto na halušky
3:32 Vaření halušek
4:30 Promíchání surovin
4:40 Servírování