Jáhlový salát s restovaným candátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ryba chutná naprosto fantasticky, když znáte ten správný recept. Jeden takový má i šéfkuchař Marcel Ihnačák, který připravil restovaného candáta s jáhlovým salátem. Kromě jahel v něm najdete i brokolici, mandle, ředkvičky, řapíkatý celer nebo jablko a pomeranč. Takový salát skvěle poslouží i samotný jako zdravý a lehký oběd. S restovaným candátem ale zachutná ještě víc. Dozvíte se, jak filety restovat přímo v pánvi a naučíte se i několik triků, aby byl výsledek co nejlepší. Napište nám do komentářů svůj nejoblíbenější recept na rybu!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/jahlovy-salat-s-restovanym-candatem

Suroviny:
Jáhlový salát:
- 50 g jáhel Campo Largo
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 hrst mandlí Alesto
- 100 g brokolice
- 1 hrst ředkviček
- 2 řapíky celeru
- 1 lahůdková cibulka
- 1 zelené jablko
- 1 pomeranč
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- čerstvá bazalka
Restovaný candát:
- 2 filety z candáta
- 2 lžíce másla Pilos
- ½ pomeranče (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe