Jak filetovat sumce - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Když se někdy dostanete k filetování sumce, dejte si záležet, ať to stojí za to! Šéfkuchař Roman Paulus má tuto rybu nejraději vařenou v páře, ale dá se i udit a připravovat na desítky dalších způsobů. Díky tomuto video návodu se naučíte, jak filet oddělit od páteře, jak ho zbavit kostí i jak ho nakonec začistit o všeho přebytečného, co není maso nebo kůže. Nakonec vám zbyde jen krásně čistý filet, který si připravíte podle toho, jak tuto rybu máte nejraději. Už jste někdy sumce chytili? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-filetovat-sumce

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:36 Porcování
0:46 Jak filet oddělit od páteře
1:17 Jak filet zbavit kostí
2:05 Začištění
2:57 Na jaký způsob sumce připravit?
3.37 Závěr