Jak připravit nejlepší vepřový bůček na černém pivu?

Vepřový bůček neodmyslitelně patří do našich kuchyní. Z bůčku můžete udělat desítky receptů, dá se konzumovat teplý i studený. Vepřový bůček je univerzální a vděčná ingredience. Vyzkoušejte jednoduchý recept na vepřový bůček pečený na černém pivu! Pokud hledáte recepty na oběd, rozhodně si tento recept uložte ️ Dobrou chuť, Brepta.

Seznam ingrediencí:

Vepřový bůček 1 kg
Kmín a sůl
Cibule 5 ks
Česnek 4 stroužky
Černé pivo 300 ml
Brambory

Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Děkuji Vám! (Trička, mikiny, prkénka, prémiové nože, litinové nádobí a koření)

►►► https://www.receptybezbrepty.cz

#Receptybezbrepty

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► WWW: https://www.receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!