Jehněčí stehno na víně - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jehněčí maso je skvělá pochoutka a o receptu na jehněčí stehno na víně podle šéfkuchaře Marcela Ihnačáka to platí dvojnásob. Tentokrát se naučíte, jak připravovat jehněčí stehna s rozmarýnem, kořenovou zeleninou, chřestem a fenyklem. Rozhodně vám zachutná i originální bylinková salsa z vaječných žloutků. A nejlepší na tom všem je, že při vaření použijete jen zhruba dvě skleničky vína a zbytek si můžete rozlít, až budete servírovat. Na zdraví!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/jehneci-stehno-na-vine

Suroviny:
- 1,3 kg jehněčího stehna
- 6 stroužků česneku
- 100 g uzené slaniny v celku Pikok
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý rozmarýn
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 cibule
- 300 ml bílého suchého vína Soave
- 2 svazky mrkve s natí
- 1 svazek petržele s natí
- 2 fenykl
- 1 malá kedlubna
- 1 svazek zeleného chřestu
Bylinková salsa:
- 4 vejce
- 1 hrst čerstvé máty
- 1 hrst čerstvé petrželové natě
- ½ citronu (šťáva)


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe