Kachní játra s řepou a rybízovým džemem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na to, abyste si výborně pochutnali, stačí i vcelku jednoduchý recept. Jedním z takových jsou i kachní játra podle šéfkuchaře Marcela Ihnačáka. Naučíte se, jak je správně nakrájet, orestovat a ochutit čerstvým tymiánem. Hlavně ale zjistíte, jak je doplnit výborným salátem z červené řepy a restovaných ořechů. K dokončení budete potřebovat už jen rybízový (nebo jiný váš oblíbený) džem a můžete začít podávat! Dejte nám vědět, jak vám chutnalo!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kachni-jatra-s-repou-a-rybizovym-dzemem

Suroviny:
- 50 g ořechů mix Alesto
- 500 g kachních jater Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- čerstvý nebo sušený tymián
- 100 g salátových listů mix
- 500 g vařené červené řepy
- ½ citronu (šťáva)
- čerstvá máta
- 100 g rybízového džemu Maribel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe