Kakaové pracny - Roman Paulus - Lidl Cukrárna
Existují druhy cukroví, které jsou nejlepší, když je připravíte zhruba tak měsíc před Štědrým dnem, aby stihly hezky změknout. Mezi takové patří i kakaové pracny, na které natočil video recept šéfkuchař Roman Paulus. Jedná se o snadné cukroví, se kterým vám s klidem pomůžou i vaše děti. Naučíte se vypracovat jednoduché těsto a když ho vydržíte celou noc neuždibovat, postačí ho už jen vmačkat do vymaštěných formiček a krátce upéct. Jakým cukrovím začínáte obvykle vy?
Suroviny:
· 260 g máslo
· 250 g krupicový cukr
· 50 g holandské kakao
· 1 žloutek
· 120 g lískové ořechy
· 350 g polohrubá mouka
· sádlo na vymazání
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kakaove-pracny
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava těsta
0:30 Vypracování těsta
0:52 Vyválení těsta
1:15 Zabalení do fólie
1:25 Vymazání formiček sádlem a plnění těstem
2:10 Pečení
2:28 Obalení v cukru
3:01 Závěr
Suroviny:
· 260 g máslo
· 250 g krupicový cukr
· 50 g holandské kakao
· 1 žloutek
· 120 g lískové ořechy
· 350 g polohrubá mouka
· sádlo na vymazání
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/kakaove-pracny
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava těsta
0:30 Vypracování těsta
0:52 Vyválení těsta
1:15 Zabalení do fólie
1:25 Vymazání formiček sádlem a plnění těstem
2:10 Pečení
2:28 Obalení v cukru
3:01 Závěr