Kachní ravioli s červeným zelím a jablky - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Kachna je stálicí české kuchyně. Vyzkoušejte však tentokrát netradiční kachní ravioli podáváné s voňavým červeným zelím a karamelizovanými jablky s rozinkami.
Viz recept Romana na kachní ravioli s červeným zelím a jablky a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/kachni-ravioli-s-cervenym-zelim-a-jablky.

Nákupní seznam
2 čerstvá kachní stehna Čerstvá porce
130 g celeru
80 g mrkve
80 g petržele
5 bobkových listů Mikado
5 kuliček celého nového koření Mikado
5 kuliček celého černého pepře Mikado
100 g cukru krystal Castello
1 cibule
250 ml červeného vína Bordeaux Empereur
100 ml jablečné šťávy 100 % Vitafit
500 g červeného zelí
špetka kmínu celého Mikado
3 jablka
mořská sůl v mlýnku Kania
25 ml vinného octa Roso Acentino
1 lžíce bramborového škrobu Castello
rostlinný olej Promienna
100 ml kachního vývaru (+ pod ravioli)
2 lahůdkové cibulky
125 g hladké mouky Castello
125 g hrubé mouky Castello (+ na pomoučení)
3 vejce "M"
sůl s jódem Castello
50 g rozinek
200 ml suchého bílého vína Pinot Grigio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe