Telecí játra na červeném víně s hlívou a chřestem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chřestová sezóna je v plném proudu, a je proto třeba ji využít na maximum. Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na telecí játra s bílým a zeleným chřestem. Dozvíte se, jak správně chřest připravit na restování i jak ho opéct s hlívou ústřičnou. Také zjistíte, jak správně naporcovat játra a jak s jejich pomocí vykouzlit dokonalý recept, který zachutná všem vašim hostům. Nakonec už stačí jen přidat trochu červeného vína. A to, které vám zbude, poslouží dobře i ve skleničkách na stole při servírování. Už jste někdy chřest doma připravovali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/teleci-jatra-na-cervenem-vine-s-hlivou-a-chrestem

Suroviny:
- 1 svazek chřestu (zelený, bílý)
- olivový olej Primadonna
- 100 g hlívy ústřičné
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- čerstvý tymián
- 4 stroužky česneku
- 4 plátky másla Pilos
- 1 lahůdková cibulka
- 400 g telecích jater Řezníkova čerstvá porce
- 100 ml červeného suchého vína

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe