Kapr na středomořský způsob - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Nechcete se na Štědrý večer připravit o tradičního kapra a přesto byste rádi vyzkoušeli něco nového? Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil přesně pro tyto účely jednoduchý recept na kapra na středomořský způsob. ️ Sami budete překvapeni, jak vám bude česká ryba s citronem, pomeranči a cherry rajčaty chutnat. Kromě toho se naučíte připravovat i mátovou gremolatu – tedy středomořskou dochucovací salsu – na dokončení celého receptu. Vyzkoušíte, nebo raději dáte přednost klasice?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kapr-na-stredomorsky-zpusob

Suroviny:
- 1 celý kapr
- 1 citron
- 1 pomeranč
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 kg malých brambor
- 4 šalotky
- 500 g cherry rajčátek
- 8 stroužků česneku
- čerstvý rozmarýn
Gremolata:
- 1 šalotka
- 1 stroužek česneku
- čerstvá máta
- čerstvá petrželová nať
- kůra z 1 pomeranče
- 1 citron

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe