Španělský ptáček - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jmenuje se sice španělský ptáček, ale je to jedna z největších klasik české kuchyně. Šéfkuchař Roman Paulus ukáže, jak tuto specialitu z hovězí roštěné (můžete použít i hovězí kýtu) připravit jednoduše doma. Ve video receptu se dozvíte, jak španělské ptáčky naplnit a hlavně jak je zamotat a svázat tak, aby se vám při pečení „nerozjely“. Také zjistíte, jak připravit omáčku, jak ji správně zahustit, promixovat i přecedit. Nejvíce vám tento klasický český recept z hovězího masa bude chutnat s rýží, ale když budete chtít, můžete si připravit i domácí bramborovou kaši. S čím si ho dáte vy? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/

Suroviny:
Ptáčci:
- 4 irské roastbeef steaky Inisvale (hovězí nízký roštěnec)
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lžíce plnotučné hořčice Kania
- 1 šunková klobása Pikok
- 50 g anglické slaniny Pikok vcelku
- ½ cibule
- 2 vejce „M“
- 2 nakládané okurky Cornichons Freshona
Omáčka:
- 2 lžíce másla Pilos
- 2 lžíce hladké mouky Belbake
- 2 lžíce vepřového sádla Pikok
- 4 plátky delikatesní slaniny Pikok
- 2 cibule
- 3 bobkové listy Kania
- 2 lžíce plnotučné hořčice Kania
- 1 l hovězího vývaru
- lák z okurek
- jasmínová rýže Golden Sun
- čerstvá listová petržel na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe