Knedlíky plněné špenátem s omáčkou z modrého sýra - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Milujete knedlíky plněné uzeným? Tak tyhle, i když jsou o něco lehčí, si zamilujete taky! Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept na bezmasou variantu plněných bramborových knedlíků. Tento vegetariánský recept nahrazuje uzené maso špenátem. Dozvíte se, jak připravit těsto na knedlíky, jak je naplnit i jak je správně zavářet. Kromě toho si také vyzkoušíte výbornou omáčku z bílého vína a modrého sýra (ten můžete zkusit nahradit kozím nebo parmezánem). K dokončení stačí už jen pár dušených ředkviček a můžete si nechat chutnat! Dejte nám pak do komentářů vědět, jestli se vyrovnají těm masovým!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/knedliky-plnene-spenatem-s-omackou-z-modreho-syra

Suroviny:
- 2 lžíce másla Pilos
- 1 malá cibule
- 200 g blanšírovaného listového špenátu
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 300 g vařených brambor
- 1 vejce „M“
- 100 g hrubé mouky Belbake + na podsypání
- 100 ml bílého suchého vína Soave
- 100 ml zeleninového vývaru
- 150 g sýra z modrou plísní Rival Pilos
- 2 hrsti ředkviček

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe