Konfitované kachní stehno s hráškem a dušeným salátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kachní stehýnko se může snadno stát i poměrně lehkým jídlem. Stačí, když vyměníte zelí a knedlíky za neotřelé přílohy! Šéfkuchař Roman Paulus se pustil do konfitované kachny a připravil video recept, díky kterému zvládnete konfitování hravě i vy. Kromě toho se dozvíte i to, jak připravit marinádu z česneku, rozmarýnu a zázvoru nebo jak po konfitování kachní stehýnka správně dopéct. Jako přílohu si můžete dát bramborové šišky a dušený ledový salát (případně římský) s hráškem a opečenou anglickou slaninou. Nezapomeňte nám dát do komentářů vědět, jak jste si pochutnali!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/konfitovane-kachni-stehno-s-hraskem-a-dusenym-salatem

Suroviny:
- 4 kachní stehna Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 lžíce cukru krupice Belbake
- 40 g čerstvého zázvoru
- 8 stroužků česneku
- 2 větvičky čerstvého rozmarýnu
- 300 g brambor
- 1 l řepkového oleje Vita D'or
- 1 vejce „M“
- 100 g hrubé mouky Belbake
- 100 g anglické slaniny Pikok
- 2 cibule
- 200 g mrazeného hrášku  
- větvička čerstvého tymiánu
- 2 lžíce drůbežího vývaru
- 1 ledový salát

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe